Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J16i33t59k20a 26R28ů77ž35i36č81k29o54v63á 8630183816246

A můžete mi, prosím, poradit jak na výrobku zjistím, z jaké odrůdy pochází?

+3/0
doporučit
21.4.2017 13:36

Z44b52y76n93ě91k 13H55l78á32s87n42ý 3784437825619

R^

Velmi zajímavé čtení. A neveselé. Jen podotknu, že tu máme 2,5 miliardy Čiňanů a Indů, kteří bohatnou a budou chtít víc čokolády. Připomíná mi to článek ze Spiegelu, o kukuřici v Mexiku. Tam je přísně zakázáno pěstovat geneticky upravenou kukuřici.

Přesto se v genomu všech 80 druhů původní kukuřice už našel gen z monsanta. Původní kukuřice už pravděpodobně neexistuje. :-/

+2/0
doporučit
21.4.2017 18:26

K46a25r43e77l 48K22r48p79a29t25a 5914925704293

Zajímavý článek, avšak potíž je v tom, že na výrobku žádné označení druhu kakaa nenajdu.

:-(

+2/0
doporučit
21.4.2017 14:30

F55r89a79n76t47i76š20e65k 70P60e54t37r32í82k 6495431524741

Jak to já, jako koncový kupující poznám ?

A jako čokoládu a kde mám kupovat ?

+1/0
doporučit
21.4.2017 14:21



Jak šel čas s blogy iDNES.cz?

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.