Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý, kdo viděl celé čtyři díly má právo k němu vyjádřit svůj názor ať je už jakýkoliv, jen by se měl vyvarovat lžím = úmyslnému, vědomému šíření nepravd. (něco jiného jsou omyly = neumyslné uvedení nepravdy)

Každý, kdo ten dokument neviděl by ho neměl hodnotit!!

1 0
možnosti
Foto

To má Putin so Stalinom spoločné. Tichý, rozvážny, konštruktívny.... :-)

1 0
možnosti
Foto

je-li ze strany tazatele, případně moderátora cítit servilita, nikdy to nebude objektivní.

2 1
možnosti

J32a90n 84R85á63ž

26. 6. 2017 11:03

Jen nesebejistý zbabělec má strach z informací "z druhého břehu" které nejsou v souladu s jeho přesvědčením.

Ten rozhovor byl skvělou sondou do uvažování ruského prezidenta A v porovnání s předchozími rozhovory Stonea s Castrem a Chavezem, byl tento nejlepší. Bylo poznat, že ho jeho tým na toto interview perfektně připravil.

Blbec se na tímto pořadem může pozastavovat a idiot ho odsuzovat. Rozumný, to bere tak jako to je. Perfektně a vysoce profesionálně zvládnuté Putinovo PR. Je dobře, že to bylo u nás uvedeno!

6 1
možnosti

Skoda jen, ze neco podobneho neni natoceno o dalsich 'hybatelech' soucasneho, trebas evropskeho deni. Klidne tech z druheho brehu, obhajujicich sve videni a postoje. I kdyz, kolik z nich by 'do toho slo'.

2 0
možnosti
Foto

J75a68k86u90b 97R59o91t23h

26. 6. 2017 10:41

Vy že jste expert na komunikaci a PR? Pro Boha, a to si tak říkáte sám, nebo vás za to nějaký nešťastník i platí? To, čemu říkáte "dokument" není nic jiného, než dokonalá ukázka myšlenkové impotence Stonea a dokonale zvládnutého PR ze strany kágébáckého profíka. S Oliverem i levicovým divákem si Putin vytřel zadel. ;-O

7 7
možnosti

On je Putin levicovy? Datum by nebylo? Jenze pragmaticky a nelevicovy Putin se vam ZASE nehodi do kramu, coz.

3 1
možnosti

Řekl bych, že O.Stone je svým způsobem něco jako Petřík nebo "Větvička". Plně využívají všech výhod systému, na který plivou a v zemích, jejichž představitele adorují, by sami nežili ani za nic.

8 6
možnosti
Foto

R^Dobře a zajímavě napsáno.

Karma

2 4
možnosti

z čeho máte strach, pane autore? ale konkrétně, ty žvásty o demokratickém západu a nedemokratickém východu, prosím ne. Němec u nás zavraždil tisíkrát víc lidí než okupant rus .....

1 4
možnosti
Foto

Škoda, že zde pane Zámečníku nejspíš komentuje úplně jiný příspěvek. O demokratickém západu a nedemokratickém východu není v textu ani slovo... Levicové i pravicové strany jsou stejně jako hezký nebo ošklivý holky na celém světě. Takže příště opravdu konkrétně a ne žvásty. Děkuji

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS